EGifter nudi 3% nagrada za poklon kupce sa BTC, LTC ili DOGE | BA.concellodemelon.org

EGifter nudi 3% nagrada za poklon kupce sa BTC, LTC ili DOGE

EGifter nudi 3% nagrada za poklon kupce sa BTC, LTC ili DOGE

Elektronski poklon provajder karticu eGifter pokrenula je novi program poticaja za korisnike koji žele da plate sa Bitcoin, DogeCoin ili Litecoin: 3% popusta u redeemable nagrade na takvu kupovinu.

Točke programa eGifter, danas je zvanično pokrenula kompanija iz New Yorka je, iskrivljuje popusti povoljno prema decentralizirana mogućnosti plaćanja kompanije.

Kupci u programu nagrade dobiti samo 2% popusta za korištenje PayPal, i 1% za korištenje kreditne kartice za kupovinu eGifter kartice od velikih merchandiserima.

Tyler Rowe, eGifter je suosnivač i izvršni direktor, izjavio je:

"Zato što cryptocurrencies koštaju manje za transakcije, mi smo uzbuđeni da bude u mogućnosti ponuditi povećanje prihoda za one kupovine da podstaknu dodatni upotrebu."

Popusti za Bitcoin

To je sve popularniji ponuditi popuste za potrošače koji koriste digitalne valute kao što je bitcoin, jer postoje manje naknade i potencijalne rizike za trgovce - ko može proći uštede na svojim klijentima.

Mobilnog operatera poklon kartica Gyft nudi slične nagrade strategije. To je nudi poena nagradu od 3% na Bitcoin kupovine poklon karticu za neko vrijeme, iako Gyft prihvata samo BTC.

CEO Vinny Lingham je govorio publiclyabout smanjio izloženost prevare njegove kompanije sa transakcijama u bitcoin, jedan od razloga Gyft je u mogućnosti ponuditi Bitcoin popuste za svoje kupce.

Još jedna ponuda pozvao Coin za kafu i predstavlja primjer uštede korištenja digitalnih valuta. Uz taj program, korisnik može kupiti sa popustom Starbucks pića sa Bitcoin, a ostatak novca od svake transakcije se vraća korisniku ubrzo nakon toga.

O eGifter

Osnovana 2011. Godine, eGifter počeli koristiti Coinbase da prihvati Bitcoin paymentslast septembra. Ranije ovog mjeseca, kompanija je zajedno sa procesorom GoCoin da prihvati DogeCoin i litecoinas dobro.

Krajem prošle godine, eGifter dobila $ 2.2min rizičnog kapitala sredstva, od kojih je većina došla iz $ 1,7 miliona u anđela rundi. Kompanija ima mobilne aplikacije za transakcije poklon kartica je dostupna na Apple App Store, kao i Google Play Store.

EGifter nudi više od 150 elektronskih poklon kartice iz trgovaca, kao što su JCPenney i Lowes, kao i restoran lanci Pizza, i Chili-a.

Poklon CardsE-commerceeGifter

Povezane vijesti


Post Novosti

Bank of Russia: Vrijeme je da se razviju nacionalne kriptokvučnosti

Post Novosti

Civic Demos Vision za Blockchain Web Login uslugu

Post Novosti

Projekat Linux Foundation-Led Blockchain raste na 30 članova

Post Novosti

Bitcoin Koristi se za pružanje podrške ljudskim pravima u Šri Lanki

Post Novosti

Bitcoin startup Abra se kreće za pokretanje aplikacije za prenos mobilnih telefona

Post Novosti

Bitcoin procesor BitPay smanjuje osoblje u troškovima rezanja troškova

Post Novosti

Bitt otkriva velike planove za mrežu mreža za blokiranje kanadskih kanadskih kanapa

Post Novosti

Copycat Twitter nalogi traže Scam Crypto korisnike

Post Novosti

Bitcoin Platforma Derivatives BTC.sx Partneri Sa Azijskom Exchange ItBit

Post Novosti

Holandska centralna banka prezentira rezultate eksperimenata kriptokurrencije

Post Novosti

IBM Mostovi Blockchain, AI sa novom poslovnom jedinicom

Post Novosti

Australijska kompanija najavila konkurs za bitkoinske stipendije