Bitcoin Cijene porasle 15% za dostizanje Post Mt. Gox Crisis High | BA.concellodemelon.org

Bitcoin Cijene porasle 15% za dostizanje Post Mt. Gox Crisis High

Bitcoin Cijene porasle 15% za dostizanje Post Mt. Gox Crisis High

Cijena Bitcoin je više od 15% danas Bitcoin indeks CoinDesk Cijena (BPI), nakon što je dostigao maksimum od $ 677.58before izmirenja do $ 659,50 u vrijeme pisanja.

Od $ 659 cifra je oko $ 90 više od početnoj cijeni od $ 560, a označio je najviše cijene CoinDesk BPI posmatrano od sredine februara, kada muči Bitcoin razmjena Mt. Gox je uklonjen od prosjeka usred eskalacije zabrinutost zbog svoje finansijsko stanje.

Press put padove na oba BTC-eand Bitstamp su najveći posmatrano od 23. Februara kada Mt. CEO gox Mark Karpeles naglo dao ostavku odbora pozicije direktora u Bitcoin fondacije.

Zaista, rast cijena Bitcoin je značajan na boda danas, a većina cijena dobitke događa unutar približno tri sata nalet kupnje aktivnosti vrhunac u 16:00 GMT.

Rasti Exchange cijene

U trenutku pisanja, cijene na glavnim bitcoin mijenjam Slovenija-based Bitstamp porastao je iz otvaranja cijeni od $ 565 na minimum od $ 658. Volume dostigla svoj vrhunac na razmjeni oko 18:00 sati (GMT).

Isto tako, cijene na BTC-e porastao je sa otvorenog od $ 554 na minimum od $ 639 u vrijeme pisanja. Ovdje, previše, volumen je dostigao oko 17:45 sati prije hlađenja.

Sumnja se da uzroci

Spekulacije je raširena da tačan uzrok raste, daskama poruka koja sugerira da je jedan kupac preselio na tržištu. Drugi su uspon na opći osjećaj optimizma investitora nakon pada problematičnih bitcoin razmjene Japan-based Mt. Gox i odluku Velike Britanije da olakša Bitcoin poreza.

Nadalje, skok cijena dogodilo uprkos negativnih vijesti, kao što je u toku nemira u Ukrajini i poznati investitor Warren Buffet je visokog profila odbijanje Bitcoin.

Najuverljivije teorija predstavljena može biti da niko vest je bio poticaj za povećanje, ali to radije cijene oporavio zbog složenijih tržišnih faktora.

Na primjer, neki korisnici Reddit predložio Bitcoin cijene sada vrte tačnije oko hype ciklusa, te da je povećana publicitet je doveo priliv novih kupaca u potrazi za iskoristiti oslabljenom tržištu.

Dok su cijene se oporavljaju, međutim, ostaje da se vidi da li na tržištu može dostići uzvišene članovi goalssome izrazili će se dogoditi na početku 2014. Godine.

Da li i dalje veruju da je cijena od 1 BTC će pogoditi 10.000 $? Vaganje u nastavku.

Povezane vijesti


Post Cijena

Bitcoinova cena bori se sa novim otporom u ponudi za kršenje $ 1,000

Post Cijena

Bitcoin cena ocekuje $ 600 kao optimista povratnika

Post Cijena

Bitcoin cijene hitovi šestomesečni visoki uz 5% surge

Post Cijena

Ex-JPMorgan trgovac Objašnjava zašto je cena od 440 bito koka preneta

Post Cijena

Bitcoin cijena testira 460 dolara, ali ne uspije na usponu

Post Cijena

Bitcoin cena Flirts sa 630 dolara kao trgovci Bet Long

Post Cijena

Bitcoin cijena padne ispod 600 dolara Kako se Brexit nada Falteru

Post Cijena

Nakon dvogodišnje visoke, će bitkoinova cena porasti ili pasti?

Post Cijena

Od najgore do prve: Bitcoinova cena Završava 2018 na vrhu

Post Cijena

Bitcoin cena oštro proticanje od 400 dolara

Post Cijena

2018 bi mogao biti najbolja godina u Bitcoin-u

Post Cijena

Bitcoin cena pada na 14 procenata Nakon Bitfinex Flash-a