Bitcoin cijene yo-yo u Q1 | BA.concellodemelon.org

Bitcoin cijene yo-yo u Q1

Bitcoin cijene yo-yo u Q1

Q1 2013 je praktično davna prošlost za Bitcoin, s obzirom na teške kretanje cijena ovog mjeseca, ali je vrijedi pogledati da vidi koliko daleko digitalnu valutu je došao od početka godine.

Prije samo nekoliko mjeseci ", Bitcoin je bio 100 milijuna $ 'ideja' sa sve veći interes iz niša zajednice", rekao je Coinsetter na svom blogu analizira prvi kvartal:

"U protekle tri mjeseca, značajan rast i korisnost valute u teškim ekonomskim situacijama dovela je do vidljivog pomaka pozicije bitcoin u financijskom svijetu, što je kulminiralo u ukupnom vrednovanju 1 milijardu $."

Bitcoin doživjela stabilan prodor u cijeni u odnosu na prvi kvartal, uz prosječan dnevni povrat od 4,2% u odnosu na period, Coinsetter bilješke. Cijene su se kretale od niskih $ 13.16 rano u periodu visokih $ 95.70.

"Sve u svemu, Bitcoin trgovac drži valute od svoje niske do visoke u periodu bi zaradila unosan 627% povratka", rekao je Coinsetter blog država.

Obim prometa također su imali rast, udvostručenje od 156.889 bitkoine kojima se trguje na Mt. Gox u januaru 324.876 bitkoine trguje u martu.

Osim toga, prosječna veličina trgovine porastao u Q1, diže iz $ 151 u siječnju do $ 378 mart:

"Ovo je zanimljivo jer pokazuje da se trgovci postaju udoban sa većim transakcijama, a to je vjerojatno da iskusniji igrači ulaze na tržište", Coinsetterpoints out.

Volatilnost također ušao u igru ​​u Q1, sa osam dana imaju oscilacije cena veća od 20% i 21 dana sa cijenom ljuljačke veća od 10%. Na mjesečnom nivou, cijena swing (mjesečna kao postotak od minimalne cijene) je 63% u siječnju, 92% u veljači i 191% u martu. Standardna devijacija cijene bio je 13% u siječnju, 15% u veljači, a 31% u martu.

"Nepotrebno je reći, ako je vaša strategija koristi od volatilnosti, trebalo bi trgovanje Bitcoin", zaključuje Coinsetter.

Coinsetter predviđa kontinuirani rast u Q2: "Više kompanije ulaze u Bitcoin prostor i sve veći broj stvarnom svijetu koristi za Bitcoin pojavljuju, tako da postoji mnogo razloga da bude bikovski u Q2 2013. U svijetu više biliona plaćanja dolaru i bankarske industrije, ideja o 10 milijardi $ virtualne valute nije tako daleko. "

Cijene

Povezane vijesti


Post Cijena

Bitcoin trgovci odmeravaju nove rizike kao skaliranje vraćaju se u centar pažnje

Post Cijena

Bitcoin cijena se vraća na tržište kao trgovci Brace za Bitfinex News

Post Cijena

Jedan od bitkoinih velikih fondova prodaje se pred Odlukom ETF-a

Post Cijena

Kako će Blockchain Tech promijeniti reviziju za dobro

Post Cijena

Dva velika faktora vode vožnju bitkoinskim cenama

Post Cijena

2018 je donio Bitcoin buđenje

Post Cijena

Bitcoin cena ocekuje $ 600 kao optimista povratnika

Post Cijena

Bitcoin cena pada 1000 dolara posle udvostručenja za 7 dana. Šta dalje?

Post Cijena

Bitcoin krši $ 750, ali se bori za postavljanje novih 2018

Post Cijena

56% bitkoinara Veruje da će bitkoin cena dostigati 10 kilograma u 2018

Post Cijena

Da li je zrac izgubio? Cena Zcash-a je pronalaženje poda od 50 dolara

Post Cijena

Bitkain cijene Spikes uz pozitivne PayPal vijesti