Britanski kreatori politike raspravljali su o regulisanju bitkoina u ulici Downing 10 | BA.concellodemelon.org

Britanski kreatori politike raspravljali su o regulisanju bitkoina u ulici Downing 10

Britanski kreatori politike raspravljali su o regulisanju bitkoina u ulici Downing 10

Potencijal regulacija UK Bitcoin kompanija se raspravljalo na sastanku jutros u sjedištu vlade, 10 Downing Street.

Hosted Jedinica za broj 10 politike, inovatora Summit Financijski je prisustvovao veliki broj financijskih tehnoloških kompanija, UK regulatora i članovi vlade.

Tom Robinson, suosnivač tek treba da lansiranje UK virtualne razmjene valute BitPrice, prisustvovao je 1,5 sata sastanka. On je rekao: "Prisutni su se kretale od crowdfunding kompanija za usluge platnog prometa biznisa bilo je i nekoliko predstavnika iz trezora, FCA, politike Jedinica za broj 10, Odjel za poslovanje, inovacije i vještine i nekoliko manjih banaka.".

On je rekao organizatora sastanka pomenutih Bitcoin u uvodnom govoru, opisujući je po uzoru na jedan "uzbudljivih novih oblasti finansijskih inovacija, ali onaj koji se suočava s regulatornim pitanjima".

Nedostatak smjernica

Kasnije je na sastanku, Robinson podigao te mjere da je nedostatak jasnog regulatornog smjernice u Velikoj Britaniji se guši inovacije u digitalnom valuti prostora.

"Vodič je objavljen u Nemačke i SAD-u, što je dovelo do mnogo digitalnih startupa valute u tim zemljama", rekao je on, dodajući da BitPrice kao kompanija pozdravlja propisa.

"Mi mislimo da bi trebao biti odgovarajuće zakone, ali isto tako mislim da treba staviti na mjesto prilično brzo, inače u Velikoj Britaniji će izgubiti."

Jedan od sudionika sastanka predložio ne bi trebalo biti međunarodni pristup regulaciji Bitcoin i druge virtualne valute, ali Robinson pitanje kako je lako bi to bilo i koliko bi vremena bilo potrebno da se stvori. On je predložio da se, dok je u Velikoj Britaniji može imaju tendenciju da prate u stopu SAD-a, regulatora na sastanku, rekao je da će razmotriti predmet sebe i napraviti svoje odluke.

Robinson je rekao da je napustio sastanak osjećaj uglavnom optimisti, kao FCA je rekao da se aktivno traži u virtualne valute i kako treba urediti. Međutim, tijelo nije dao bilo kakvu vremenski okvir kako bi vremena bilo potrebno da dođe do odluke.

"Vrlo široka trenutku FCA je bio da treba uravnotežiti zabrinutosti i sigurnost potrošača protiv želje za povećanje konkurentnosti u sektoru finansijskih usluga i za podsticanje inovacija", objasnio je on.

Glasnogovornik iz FCA je rekao: "Iako FCA ne uređuje bitkoina, poslovne pružanje usluga koje se odnose na bitkoina, ili drugih digitalnih valuta, treba uzeti u obzir da li su obavljanje regulirane djelatnosti Kao što se i očekivalo, FCA ne gleda novih kretanja u. Market."

Bankarstvo pitanja

Robinson misli da je jedan od glavnih problema sa kojima se suočavaju ne samo digitalnu valutu biznisa, ali sav novac usluge firmi, je da je veoma teško naći banku za rad.

On je rekao:

"Regulatori" trenutni gledište je da je do banke - oni mogu napraviti komercijalnu odluku da ne rade sa kompanijom Iako kompanija na sastanku je stvar da su banke izradu ovih. 'Komercijalne odluke "zbog regulatornog okvira koje im regulatori. Taj okvir treba mijenjati. "

BitPrice trenutno lobira, sastanak sa regulatorima i sastanak s bankama, u pokušaju da olakša sjedištem u Velikoj Britaniji Bitcoin kompanijama da dobiju bankovne račune.

UK Bitcoin Foundation

Robinson je jedan od oko šest ljudi koji su bili uključeni u kreiranju Velikoj Britaniji poglavlje Bitcoin Fondacije.

"Mi ćemo pratiti široke ciljeve Bitcoin Fondacije za zaštitu, promociju i standardizirati Bitcoin sa fokusom na Velikoj Britaniji. Mi ćemo predstavljati Bitcoin biznisa i korisnici kada dođu protiv regulatora i vlade", objasnio je on.

Ploča u Velikoj Britaniji poglavlje je sada na snazi, ali se čeka temelj objasniti točno kako će raditi odnos između dva.

UKBitpriceFCA

Povezane vijesti


Post Cijena

Bitcoin Cijene porasle 15% za dostizanje Post Mt. Gox Crisis High

Post Cijena

Da li će Brexit i Kina nastaviti da utiču na cene bitkoina?

Post Cijena

Zašto je niža Bitcoin cijena Volatilnost je bez Panacea

Post Cijena

Bitcoin cena pada 1000 dolara posle udvostručenja za 7 dana. Šta dalje?

Post Cijena

Jedan od bitkoinih velikih fondova prodaje se pred Odlukom ETF-a

Post Cijena

Šta je vredelo Zcash? Kako je cena Tops $ 1,000 trgovaca Remain Unsure

Post Cijena

Grafikoni: Određivanje idealne veličine bloka za Bitcoin

Post Cijena

Crypto trgovci Flock to Altcoins uz cenu Bitcoin Malaise

Post Cijena

Cena Bitcoin-a iznosi 500 dolara, dok Kina plaši slabosti

Post Cijena

Zašto Mt. Gox, prva Bitcoin berza u svijetu, je Dying

Post Cijena

Vladina prodaja Bitcoina uspostavlja prethodno utvrđenu fungibilnost

Post Cijena

Valute na bazi broja ne čine ljudsku prirodu