Cai-Capital otvara Britansku imovinu stranim kriptocurrentnim investitorima | BA.concellodemelon.org

Cai-Capital otvara Britansku imovinu stranim kriptocurrentnim investitorima

Cai-Capital otvara Britansku imovinu stranim kriptocurrentnim investitorima

S obzirom da je Bitcoin cijene naglo porasla prošle godine, prodaja nekretnina za digitalnu valutu postao, ako ne i uobičajena pojava, definitivno rastući trend - iako za više luksuznih nekretnina.

Sada, nova kompanija ulazi u kriptovaluta stambeni sektor.

Nudi međunarodne investitore priliku da kupe UK svojstva s široku paletu digitalnih valuta, uključujući bitcoin, Cai-Capital tvrdi da je prvi UK firma koja pruža ovaj objekt.

Cai-Capital je aktivno prati razvoj digitalne valute, pa direktor Keith Stukins kaže da je potez je prirodna progresija za kompaniju. On je objasnio:

"Lista kompanija prihvatanja transakcija digitalnu valutu i dalje raste svakodnevno i sve više postaje sve popularniji način poslovanja. U ovoj sceni, Cai-Capital prednjači u sektoru Britaniji imovinu."

Digitalnog svijeta

Uvođenjem digitalne currencypayments, klijenti će imati mogućnost da kupe imovinu bez nesigurnosti ljuljačke u okviru kursa naći u normalnim tržištima novca, rekao je direktor kompanije.

Osim toga, ova metoda omogućava veću fleksibilnost od tipičnih bankarskog razmjene i transfera, iako će se bilo koji potencijalni klijenti i dalje treba biti oprezan pitanja lawsand usklađenosti lokalnih.

Neuobičajeno za mainstream biznisa, Cai-Capital prihvata većina velikih digitalnih valuta, s više se dodaju na tjednoj bazi.

Uzimajući o sigurnosti brodu zabrinutosti klijenti mogu imati u pogledu trgovanja u digitalnoj valuti, posebno nakon medijske pompe u Mt. Gox propasti, Cai-Capital primjenjuje "rizik neželjenih procesa" kako bi se osigurala sredstva ostati siguran kada stignu sa kompanijom.

Na prijemu transfera, Stukins naznačeno, Cai-Capital kreće sredstava u privatne papir novčanike koji se čuvaju na sigurnom mjestu. Zatim, kako bi se osiguralo izloženost gubitku je svedena na minimum, transfer iznosi su se složili sa klijentom kao sredstva se prebacuju između privatnog papiru novčanike i kriptovaluta broker partner Stekneš CC Cai-Capital.

Sav papir novčanike pridržavaju proces u vlasništvu više potpisa da pojača sigurnost i novac klijenta deponuje direktno u obzir svoje advokata prije razmjene ugovora ili završetka kupovine.

Sredstva ostaju unutar klijentima advokat računu sve dok se traži isplata. Proces je sličan bilo kojem drugom kupovinu imovine, ako ne i jednostavnije, rekao je Stukins.

Kina na meti

Još jedna prednost - za kriptovaluta zajednica ovaj put - da, kao imovina se bavi često uključuju velike količine sredstava, koristeći partner kao što su Acquire CC pomaže izvršiti takvim poslovima bez pokretanja pokret tržišnu cijenu.

To se postiže širenje transakcije u više slučajeva u raznim tržištima istovremeno, objasnio je Stukins.

Upitan koliko je poslovanje do sada je sprovedena u digitalnu valutu, rekao je, "interes i dalje raste, što je rezultiralo u Bitcoin transakcija u regiji £ 1m se završi sa daljim transakcija biti u kasnijim fazama procesa ".

Osim toga, nedavni službeni put ove kompanije u Hong Kongu dobili značajan interes i pažnju medija, rekao je Stukins:

"Mi predviđaju visok nivo da se upiti predstojeće, posebno iz Kine."

Bitcoin na tržištu nekretnina

Dok Cai-Capital možda kriptovaluta finansira prodaje imovine i iznajmljivanje prva firma nudi u Velikoj Britaniji, druge kompanije su već počele da nude slične usluge širom svijeta.

U januaru, Manhattan-based nekretnina brokerske kuće Bond New York announcedit bi prihvatanje Bitcoin kao uplata za imovinskih transakcija. U istom mjesecu, Kanada-based Quantum Osobine počela da prima Bitcoin depozita za svojstva ga prodaje lokalno.

Usluge iznajmljivanja su i zbrinuti, u SAD-u najmanje. Startup Rentalutions, online platforma koja pomaže stanodavci upravljaju zakup imovine, počeo primanje Bitcoin za najam u avgustu prošle godine.

Osim toga, veliki broj pojedinačnih vlasnici su napravili svoju imovinu na raspolaganju za Bitcoin.

U decembru, bivši vlasnik kazina Jack Sommer ponudio je svoju luksuznu vilu Las Vegasu za $ 7,85m ili ekvivalent u bitcoin, au martu je $ 500,000 Bali Villa prodaju u ono što je možda bio najveći Bitcoin kupovinu na zapisnik.

Na sličnom tonu, kanadski Kevin Kelly drži 'konkurencija' se zove CryptoCondo, u kojoj je prodaja karata za bitcoin sa slučajnim pobjednik da preuzme vlasništvo nad njegovom luksuzni stan u Torontu.

Beskućnika Outreach Sean Outpost pomaže presudi remi, što je u stvari neka vrsta crowdsale, i da će uzeti 5% ili više od konačnog dobitka, koji su se nadali da će biti više od $ 520.000.

Povezane vijesti


Post Cijena

Bitcoin cijena se vraća na tržište kao trgovci Brace za Bitfinex News

Post Cijena

Blockchain Low među korporativnim investicionim prioritetima, PwC Finds

Post Cijena

Jedan od bitkoinih velikih fondova prodaje se pred Odlukom ETF-a

Post Cijena

Da li je zrac izgubio? Cena Zcash-a je pronalaženje poda od 50 dolara

Post Cijena

Bitkain rast cijena objasnio je insajderima industrije

Post Cijena

Bitka Sentiment Goriva Bitcoin Povratak na $ 1,000

Post Cijena

Bitcoin Cene prelaze $ 500 barijere na hit 20-mesečne visoke

Post Cijena

Japan: Novo srce bitkoina

Post Cijena

Zašto je Bitcoinova volatilnost jedinstvena među robama

Post Cijena

Bitcoins Twitterati reaguje na pad cijene

Post Cijena

Tag cijena u Bitcoin Tag-u pada na High Street

Post Cijena

Kako će Blockchain Tech promijeniti reviziju za dobro