Prodaja i kratko: Bitcoin trgovci se pripremaju za moguće viljuške | BA.concellodemelon.org

Prodaja i kratko: Bitcoin trgovci se pripremaju za moguće viljuške

Prodaja i kratko: Bitcoin trgovci se pripremaju za moguće viljuške

Trgovci smanjuju svoju izloženost bitcoin ispred, kako kažu, sve veća vjerovatnoća da svoju mrežu mogla podijeliti u dvije konkurentske blockchains sa dva odvojena imovina.

U razgovoru sa CoinDesk, širok raspon trgovaca prijavljuju oni se pripremaju za potencijalnu split povlačenjem kapitala iz tržišta ili na drugi način stavljanje opklade da će cijena digitalne valute pad u kratkom roku.

Razvoj je najnoviji koji proizlazi iz povećanja rasprave o tome da li Bitcoin da vidimo "teško trpeze", što je proces kojim bi se mogle uvesti novi softver koji mijenja postojeća pravila mreže.

Harry Yeh, upravljanje partner u Binary Financial, firma koja pomaže visoke neto-vrijedi pojedinaca kupiti Bitcoin i drugih cryptocurrencies, objavila je kompanija izašao na tržište u očekivanju volatilnosti ispred.

Yeh rekao CoinDesk:

"Likvidirao smo našu poziciju u Bitcoin. Imamo još neke, ali većina naših gazdinstava samo stoje po strani."

Tim Enneking, predsjednik hedge fonda Crypto Asset Management, industrija veteran koji je ranije služio kao partnera za firmu koja je imala gotovo 100.000 BTCunder upravljanje, ukazuje na sličnu strategiju.

"Prešli smo gotovo u potpunosti od Bitcoin. Mi ne mislimo mnogo će [dogoditi] do vilice", rekao je on.

Komentari dolaze usred novih pažnju na alternativne implementacije softvera kao što su Bitcoin Unlimited, softver trenutno preferiraju značajan kontingent od najvećih proizvođača rudarske hardvera industrije i provajdera rudarstva softvera.

Posljednjih nekoliko tjedana došlo je do redefiniranju rasprave skaliranja, s rudarima i programeri uglavnom prateći odvojene pathsforward za mrežu.

Kao što je ova inicijativa dobila pare, grupa od gotovo 20 razmjena je izdala plan za nepredviđene, koji detaljno kako bi se bavio split u pokušaju da se omogući slobodno tržište odluku o dominantan softver.

Big šorc

Drugih manjih trgovačkih firmi i individualnih investitora naveo sličan osjećaj u svjetlu nedavnih vijesti.

Na primjer, Vinny Lingham, investitor i poduzetnik, naglasio je kako je važno pitanje skaliranje postao investitorima.

Rekao je CoinDesk:

"Ja sam prodao većina mojih Bitcoin Holdings, oko 90%, ranije ovog mjeseca, a nemam namjeru da otkupi bilo bitkoine za dugoročno gazdinstava sve dok ne bude jasno na putu prema naprijed."

Ovaj sentiment Činilo se da prelaze geografske linije, kao, sa velikim over-the-counter (OTC) firmi i trgovaca u Kini se navodi da su i oni poduzimaju korake da biste pozicionirali ispred onoga što bi mogao biti period nestabilnosti.

OTC trgovac Zhao Dong i Zhou Shouji, operator OTC trgovačku firmu FinTech blockchain Group, izvještavaju da namjeravaju ukratko kriptovaluta ispred bilo kakve odluke.

FinTech blockchain Grupa se može pohvaliti $ 20m imovine pod upravljanjem, a Zhao trguje oko 250.000 $ u digitalnu valutu dnevno.

Novac će biti napravljen

Međutim, aktera na tržištu uglavnom smatraju Bitcoin mrežu split bi blagodat za trgovce - ko može zaraditi novac "gore ili dolje" na tržištu.

Kriptovaluta fond menadžer Jacob Eliosoff ponudio više optimističan gledišta, ističući kako mreža split ethereum je ponudio investitorima i drugi imovine i novi trgovački kapital.

U slučaju mreže split, korisnici će posjedovati jednaku količinu kriptovaluta na obje mreže. To je zato što njihova Bitcoin privatni ključ - niz koda koji daje vlasništvo nad novčić i omogućava im da se koristi - bi bila kompatibilna i sa originalnim lanca, kao i novi.

U pogledu Eliosoff je, trgovci treba da usvoje čekanja i vidi pristup.

". Većina nosioci ne treba da brzopletu odluku nakon split Po defaultu, sada samo imate novčiće na oba lance", tvrdi on, dodajući:

"Jednostavno stvar je objesiti na obe i pustiti na tržište sredi to."

Cijene

Povezane vijesti


Post Cijena

Bitcoinova cena se prelazi iz opsega da dostigne 900 dolara

Post Cijena

Bitcoin skuplja od dva meseca do najviše 1000 dolara

Post Cijena

Velika četiri računovodstvena preduzeća se sastaju da razmotre Blockchain Consortium

Post Cijena

Bitcoinova cena bori se sa novim otporom u ponudi za kršenje $ 1,000

Post Cijena

Bitcoin cena Flirts sa 630 dolara kao trgovci Bet Long

Post Cijena

Bitcoin cijena Utjecaj debatovan prije moguće japanske stimulacije

Post Cijena

Bitcoin cijena padne ispod 600 dolara Kako se Brexit nada Falteru

Post Cijena

Bitcoin cena pada na 14 procenata Nakon Bitfinex Flash-a

Post Cijena

Bitcoin Cene Down Kao Mt. Gox Concerns eskalira

Post Cijena

Bitcoin cijena se vraća na tržište kao trgovci Brace za Bitfinex News

Post Cijena

Bitcoin ide Mainstream s uključivanjem na Yahoo! Finansije

Post Cijena

Jedan za sve? Citi, DTCC i PwC Talk Blockchain timski rad na konsenzusu 2017