Zašto predviđam $ 650 bitkoin u 2018. godini | BA.concellodemelon.org

Zašto predviđam $ 650 bitkoin u 2018. godini

Zašto predviđam $ 650 bitkoin u 2018. godini

Richelle Ross je nezavisna kriptovaluta konsultant i informatike glavni na Sveučilištu u Floridi, čiji interesi uključuju programiranje i kriptologijom.

23. Jula, predvidio sam na Quora da je cijena Bitcoin na kraju godine bi se odmori oko 420 $.

Čini se press vremenu da nisam bio daleko. Od 30. Decembra, Bitcoin priceis oko 425 $. Čini se identifikovali sam ono što mnogi u kriptovaluta zajednici su predviđanja - 2015. Godine u godinu će Bitcoin cijenu doživjeti spor i stabilniji rast to potrebno.

U prethodnim godinama bilo je mnogo nepoznanica u svijetu kriptovaluta. Često je vjerovao da je bolji valute mogu doći zajedno ili da Bitcoin je bio samo još jedan oblik legendarnog 'Tulip Mania ", period u zlatno doba holandske koristi kao primjer za kada je cijena imovine nadmašuje svoje unutrašnje vrijednosti.

A ovi problemi su realne mogućnosti jer Bitcoin je bilo novo, a bilo je i raste bol je morala da prevaziđe.

Institucionalni prihvatanje

Ove godine smo saznali da Bitcoin se vjerojatno neće nestati u skorije vreme, što dokazuje i nastavio rast volumena transakcija i legitimizacije iz mainstream lideri i institucije.

Larry Summers, Blythe Mastersand UK kancelarka George Osbornehave sve dati odobravanje izjave o Bitcoin ili blockchain.

Ne samo da su izjave pozitivni, iako, oni su sve više bikovski. Na primjer, Summers, šef američkog Ministarstva za trezor pod Klintonove administracije, rekao je da je iza tehnologiju kao da želi da stane na stranu "istoriji promjene".

Drugdje, svi, od političara do muzičara traži da pronađu nove i nove načine za korištenje i podržava tehnologiju.

Američki predsjednički kandidat Rand Paul počela da prima bitcoindonations, postao prvi predsjednički kandidat za to, i indie pjevačica Imogen Heap objavio Songon na blockchain.

Analizirajući Bitcoin ekonomija u posljednjih nekoliko godina, ja sam bio fasciniran evolucija razgovora između Bitcoin skeptike i evanđelisti. Ali to je lako zaboraviti kako je to nekada bilo gotovo nemoguće pročitati članak Bitcoin bez toga sadrži izvore označavanje to Ponzi shema ili prevaru i evanđelista koji su tvrdili cijenu Bitcoin je ide "na mjesec" naredne sedmice.

Ali, ove godine smo preselili izvan ovih pojednostavljeno strane.

Sada, rasprava centara više o tome da li Bitcoin može održati svoje vrijednosti i da li će biti uloga za privatne ili nezavisnim blockchains u decentraliziranom financijske tehnologije stack.

U suštini, Bitcoin se raspravlja s više kompleksnosti i pesimistični glasovi pokušavaju pisati čitulje izumiru.

Kad god sam razgovarao sa kolegama Bitcoin, što obično ih intrigira je globalni plaćanja rail sistema.

To paralelno trendove vidimo u komunikaciji i cloud umrežavanje - nacionalne države postaju manje relevantne za mlađe generacije s globalnim sustavima kao što su Internet, te da razgovor je došao u centar pažnje ove godine.

Razlozi za optimizam

Pod pretpostavkom da Bitcoin i dalje najpopularniji token za pokretanje svezaka blockchain i transakcija i dalje rastu, u narednih nekoliko godina trebalo bi da bude spektakularan po cijeni od Bitcoin.

Dok je 2015 bila je relativno mirna godina za cijenu, čini se da će 2016 biti mnogo prepuna akcije sa blokom halvingnext ljeta, gdje je iznos od bitkoine dodjeljuje rudara otprilike svakih 10 minuta će se smanjiti na pola.

Mi smo utvrđene staze da se tako izrazim, što omogućava da postoji više povjerenja nego ikada da Bitcoin je, a može i dalje biti, kredibilan skladište vrijednosti.

Imajući to na umu, odlučio sam ponuditi još jedan predviđanja cijena za iduću godinu, jer sam imao malo sreće za ovu godinu. Vjerujem Bitcoin će nadmašiti 500 $ do sredine ove godine i prosjeku se za $ 650 raspon cijena u drugoj polovini godine.

Naravno, ima previše nepoznatih faktora kada predviđanje cijena znati sa sigurnošću, ali dospijevaju infrastruktura dovela me je da veruje da će iduće godine biti uzbudljiv jedan za investitore.

Ipak, mnogi od najboljih dana Bitcoin dolaze kao reakcija na svijetu kriza u mjestima kao što su Grčka, Kina i Argentina, što znači da na kraju dana, nema predviđanja gdje bi cijena mogla ići.

Kao što smo i dalje zakrpi curenja u brod koji tone globalne ekonomije, moram da pitam će 2016 biti i godinu dana smo se podsjetio zašto Satoshi stvorio Bitcoin na prvom mjestu.

Prices2015 Review

Povezane vijesti


Post Cijena

Bitcoinova cena bori se sa novim otporom u ponudi za kršenje $ 1,000

Post Cijena

Bitcoin cena Flirts sa 630 dolara kao trgovci Bet Long

Post Cijena

Bitcoin skuplja od dva meseca do najviše 1000 dolara

Post Cijena

Jedan od bitkoinih velikih fondova prodaje se pred Odlukom ETF-a

Post Cijena

Atlas ATS uvodi 60-sekundnu zaštitu cijena za Bitcoin trgovce

Post Cijena

Bitcoin Cene prelaze $ 500 barijere na hit 20-mesečne visoke

Post Cijena

Cena Bitcoin Tops $ 1,000 Za najduži rast u istoriji

Post Cijena

Bitcoinova cena Izgubljena na 900 dolara dok Kina zabrinjava zaostajanje

Post Cijena

Da li je zrac izgubio? Cena Zcash-a je pronalaženje poda od 50 dolara

Post Cijena

Bitcoinova cena je iznad 1000 dolara, ali će to trajati?

Post Cijena

Od najgore do prve: Bitcoinova cena Završava 2018 na vrhu

Post Cijena

Bitcoin cena pada 1000 dolara posle udvostručenja za 7 dana. Šta dalje?